Συμμετοχή της ΚΟΜΠ στις εκδηλώσεις για την ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΗΜΕΡΑ Κυριακή 22/9/2019

Συμμετοχή της ΚΟΜΠ στις εκδηλώσεις για την ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΗΜΕΡΑ Κυριακή 22/9/2019

Με έξη παίκτες του bridge συμμετείχαμε, εκ μέρους της ΚΟΜΠ, στις  εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Ολυμπιακής Ημέρας που διοργανώθηκε από την ΚΟΕ και έλαβε χώραν στο μέγαρο της Ολυμπιακής επιτροπής και στον περιβάλλοντα χώρον, σε θαυμάσια ατμόσφαιρα, το πρωινό της σημερινής Κυριακής.

Βασικός σκοπός των εκδηλώσεων ήταν η προώθηση των αρχών και αξιών του Ολυμπισμού και η προβολή των αθλημάτων ευρύτερα. Είχαμε την ευκαιρία να παρουσιάσουμε και να προβάλουμε το bridge παίζοντας και μοιράζοντας φυλλάδια σε αρκετά άτομα, κοπέλλες, νεαρούς και πιο μεγάλους που έδειξαν ενδιαφέρον να πληροφορηθούν για το τι εστί bridge.

Συγκεκριμένα μοιράσαμε τα φυλλάδια : ¨Πνευματικά Παιχνίδια΄,΄Μαθαίνοντας  Μπριτζ΄ και και το φυλλάδιο ΄Μαθήματα Μπριτζ στα Επιμορφωτικά Μαθήματα του Υπουργείου Παιδείας΄. Επίσης ο Ερρίκος Λεωνίδου μίλησε στο ραδιοφωνικό κανάλι ΄SPORT- FM΄, παγκύπριας εμβέλειας, που κάλυπτε τις εκδηλώσεις  για το τι είναι το bridge, πόση  ευεργετική δράση έχει στην ανάπτυξη του μυαλού, στη βελτίωση της μνήμης, στη συγκέντρωση και στη συνεργασία μεταξύ των ατόμων που παίζουν bridge.

Συμμετείχαν οι : Ερρίκος Λεωνίδου, Κάρολ Άντερσον, Αντώνης Χρήστου, Νίκος Παπαδόπουλος, Δημήτρης Χατζηγεωργίου και Δημήτρης Σάββα.